اسکرام مستری در چرخه عمر آشپزی
همیشه گفته میشود کسانی که غذا درست می کنند، به سه دسته تقسیم می شوند:
۱- غذا گرم کن ها ۲-آشپزها ۳- سرآشپزها
* غذا گرم کن ها صرفا یک غذای آماده می گیرن و آن را داغ می کنند و میل می کنند.
* آشپزها، می توانند بر اساس یک دستور پخت، خودشان مواد اولیه را تهیه، آن را میکس و پخته و غذا را آماده کنند.
* سرآشپزها، کسانی هستند که خودشان با ترکیب دستورپختها یا کشف روش های جدید، دستور پخت های جدید ایجاد می کنند.
اما اسکرام مسترها ها نیز همین، چرخه رشد را دارند:
در ابتدا آنها فقط مثل یک غذا داغ کن عمل می کنند، صرفا هر چیزی در کتاب نوشته شده یا شنیدن را عمل می کنند، مثلا شروع میکنند جلسه روزانه اسکرام برگزار کردن.
پس از مدتی با درک بهتر مفاهیم، می توانند یک روش یا چارچوب آماده را بگیرند، مثل اسکرام، شرایط را آماده کنند و آن را اجرا کنند. در اینجا همانند آشپز، انتظار این را داریم که اسکرام خوبی ببینیم.
اما از سرآشپز انتظار داریم، روش های جدید که شاید هیچ جای دنیا نیز استفاده نشده یا ترکیبی از روش ها است را ببینیم، مثلا روشی به اسم روش اسپاتیفای متولد می شود، یا چارچوبی که مختص شرکت ما است بوجود می آید.
پس ایرادی ندارد اوایل کارمان، مانند غذا داغ کن ها عمل کنید، ولی اگر بعد از چند سال در آن مرحله ماندیم، یعنی خود ما چابک نیستیم